BOURBONNETTES een lust voor oor en oog!

 

Suzan Wattimena

Een ervaren backing zangeres uit Lent bij Nijmegen. Trainingsactrice, sportdocente, pianodocente en moeder van drie kinderen. Op de  vrijdagochtend geeft zij total body training en pilates/callanetics in de Spil. In haar vrije tijd, nou ja die nog over is, beoefent zij Bikram Yoga. Suzan is niet actief op social media. Ooit begonnen bij de lokale band Red Rooster Club, gevolgd door Stolen Dan en Treasure Box. Zij sluit zich regelmatig aan bij diverse projecten voor solo- en backing vocals. Zingen is haar lust en leven en ieder optreden vult zij met zoveel energie alsof het haar eerste is. Suzan: “Bij Sweet Bourbon voel ik me helemaal ‘senang’!”

 

 

Laura van der Vange

Nieuw jong zang talent. Als artieste studeerde ze aan de academie Pop en Sounddesign met als hoofdvak zang. Behaalde haar diploma in 2015. Ze is onder andere fan van Gregory Porter en mocht deze in 2015 live zien op treden. Ontwikkelde zich als lead- en backingvocals in diverse samenstellingen. Ze zingt zowel pop als jazz. Verder maakt zij deel uit van het bestuur van Vocal Vibes; een zangplatform dat workshops en zang evenementen organiseert in Arnhem en omstreken. Bij Sweet Bourbon gaat ze ons team Bourbonnettes versterken. Meer informatie van Laura van der Vange kun je vinden op haar Facebook.

 

 

 

 

Henny Oudesluijs

Henny heeft inmiddels een flinke staat van dienst opgebouwd als solo– en backing zangeres. Op 18-jarige leeftijd kwam zij voor het eerst in aanraking met live muziek, en dat bleek haar ‘passion for life’! Sindsdien is zij altijd in allerlei bands en muziekprojecten actief geweest zoals Floyd’s Motel, Stagefright, Double Fun, No Strings Attached, Funkville Station, ’t Dak eraf (tv), Close Call, Blue Strings, Hard Rain, Treasure Box en Julio’s Suitcase (nog steeds), qua stijl variërend tussen blues, funk, rock, akoestisch, country en americana. En daar komt nu de nieuwe uitdaging bij als Bourbonnette bij Sweet Bourbon! quotes:  ‘Ze zong eerder dan dat ze praatte’ (haar ouders) ‘Toen ik voor het eerst op het podium stond met een microfoon, wist ik dat dit mijn plek was. Het voelde als thuiskomen!’ (Henny)