Omroep Venlo Programma Red Rooster Frank Schatorje / Sweet Bourbon & Bourbonnettes
Red Rooster is met meer dan 1000 uitzendingen het langstlopende radioprogramma van Omroep Venlo en zendt vanaf april 1995 iedere zondagavond uit via de ether, de kabel en het internet.[MEER-] We zijn begonnen in de kelders van de SLOT in Tegelen, klommen op naar de hoogste verdieping van de Stadsomroep en zetelen tegenwoordig in het monumentale Nedinsco-gebouw.
Blues- en rootsmuziek leeft in in de regio, bij jong en oud. Zo is er het jaarlijkse Bluesrockfestival, de Venlose Parkfeesten, het Zoks festival, Venblues, StichtingB4Music en Go Nutz. Ook zijn er de diverse luisterconcerten georganiseerd door grand café Staccato. Cultuurpodium De Speelplaats en singer-songwriterpodium Café Cambrinus in Horst. En er is een samenwerkingsverband met poppodium Grenswerk in Venlo. Red Rooster is van mening dat er op de radio veel te weinig aandacht is voor blues, roots en singer-songwriters. Red Rooster voorziet in deze leemte.

Omroep Venlo Programma Red Rooster ism BRUL[-MEER]

Omroep Venlo Programma Red Rooster Frank Schatorje

Omroep Venlo Programma Redrooster Frank Schatorje. Sweet Bourbon festival festivals blues.

Blues Sweet Bourbon festival gitaar bas basgitaar. Eig schreeven lindenberg stockenhof muziekschool. Live jam workshop coach coachen festivals muziekcafe. Rock the club gitaar nijmegen nijmegen-oost. Berg en dal groesbeek gennep beek-ubbergen beek ubbergen nijmegen. Muziek gitaarles Gitarist. Speelde als bassist 8 jaar in de regionale bluesband Joint Venture en 14 jaar in de Nederlandse bekende band Bullfrog Blues Machine. Met laatst genoemde bracht hij mede een aantal Cd’s uit. Was support act van o.a. John Mayall en Canned Heat. Speelde met Pat Savage (voorheen Doobie Brothers) op Biker’s Festival België. Platencontract Munich Records 2003/2005. Initiatiefnemer van Blues & Rock Festival Berg en Dal. Oprichter van Sweet Bourbon en vooral muzikant in hart en nieren. Na allerlei pedalen uitgeprobeerd te hebben wordt mijn pedalboard steeds eenvoudiger. Een Boss-RV6 reverb in de effectloop van mijn Jubilee.