Willem van der Schoof

Toetsen

Blues is my way of living! Love to groove!

Beroepsmuzikant. Speelde bij  Oscar Benton Bluesband,  Eelco Gelling Bluesband en begeleidde Amerikaanse Artiesten in Europa.

Willem heeft in zijn lange carrière vele bijdragen geleverd aan verschillende albums. Onder andere van Julian Sas Band en The Chicago Hotrods en Kars van Nus. De Dutch Blues  Foundation nomineerde hem als beste Hammondplayer 2013! En ontving de prijs als beste Hammondspeler van 2015.

Hammond X5 en  Lesley 760.Bij voorkeur speel ik op mijn Hammond X5 en Lesley 760. Naast de Hammond neem ik vaak nog mijn Nord Electro 3 mee. Inmiddels gebruik ik regelmatig de combinatie van een Grumar Mojo / Nord Electro 3 / Lesley 730. Deze worden versterkt door mijn oude vertrouwde Peavey KB300 Black Widow.

Meer informatie is te vinden op mijn FACEBOOK pagina.